« Takaisin

Parkour 10-12v maanantaisin klo 16.00 - 17.00

10-12-vuotiaat Parkour:

Parkour on urbaani liikuntamuoto, jossa tarkoituksena on liikkua sulavasti ja vaivattomasti kaikenlaisessa ympäristössä. Harrastuksena parkour kehittää lapsen tapaa havainnoida ympäristöä ja reagoida siihen. Lisäksi laji kehittää fyysisiä ominaisuuksia, kuten liikkuvuutta, nopeutta, hienomotoriikkaa ja sulavuutta, voimaa ja tasapainoa useista taidoista puhumattakaan. Parkour soveltuu sekä lapsen pääharrastukseksi, että oheisharrastukseksi esimerkiksi toisen liikuntalajin kylkeen loistavasti!

Tunneilla käydään läpi kaikki parkourin perustekniikat, kuten erilaiset ylitykset, oikeaoppiset pudotukset, seinäjuoksut, tanko swingit, tarkkuushypyt jne. Käytössä on myös voimistelutrampoliinit, joilla ryhmät pääsevät jokaisella tunnilla harjoittelemaan ohjatusti temppuja tekniikkaharjoituksista voltteihin.
Ohjaajamme ovat harrastaneet pitkään parkouria, voltteja ja temppuja, joten heillä on paljon annettavaa vasta aloittelevalle sekä hyvin kokeneellekin parkouraajalle ja temppuilijalle.

Esimerkki tunti:
- Yhteinen alkulämmittelypeli
- Parkour -rata, jolla kaikki mahtuvat liikkumaan yhtä aikaa
- Päivän teemaan liittyvät tekniikkaharjoitteet useilla eri pisteillä
- Trampoliineilla tramppatekniikkaa/parkour- ja volttiharjoitteita

Tervetuloa mukaan kurssillemme!
Voit halutessasi ilmoittaa lapsesi myös yhdelle ILMAISELLE kokeilukerralle, jossa lapsi pääsee tutustumaan ryhmään, ohjaajiin, tiloihimme ja tunnin sisältöön.

Hinta:289.00 €