« Takaisin

Telinevoimistelu 10-12v. torstaisin klo 17.00 - 18.00

Telinevoimistelu  10–12 v.

Telinevoimisteluryhmämme ovat harrastevoimisteluryhmiä, joissa ei tähdätä kilpailemiseen kisoissa. Ryhmien tarkoitus on lähestyä voimistelua lajina hauskalla ja mielekkäällä tavalla. Kurssilla opetellaan perusliikkeitä, kuten kärrynpyöriä, arabialaisia, puolivoltteja, voltteja, päällä- ja käsilläseisontaa, rekkiliikkeitä ja liikeyhdistelmiä. Kurssille ovat tervetulleita kaikki lähtötasosta riippumatta ja harjoitteita yksilöimällä myös taitavimmille löytyy aina uutta haastetta.

Telinevoimisteluryhmillä on käytössä kaikki Taitoliikuntakeskuksen liikunta-alueet, kuten jousipermanto, ilmarata, suuret voimistelutrampoliinit alastulopatjoineen sekä takatila, josta löytyy paikka mm. rekkiharjoittelulle. Telinevoimistelu on lajina hyvin monipuolinen ja se kehittää useita erilaisia ominaisuuksia. Siksi se soveltuu hyvin joko päälajiksi tai oheisharrastukseksi tukemaan muita liikunnallisia harrastuksia.

Esimerkkitunti
- Alkulämmittelyliikkeitä tai alkupeli
- Päivän teemaan liittyviä liikeharjoitteita
- Voltteja ja tekniikkaharjoitteita trampoliineilla
- Toisen teeman mukaisia harjoitteita ja mahdollisesti lyhyt loppuvoimaosio

Tervetuloa mukaan kurssillemme! Voit halutessasi ilmoittaa lapsesi myös yhdelle ILMAISELLE kokeilukerralle, jossa lapsi pääsee tutustumaan ryhmään, ohjaajaan, tiloihimme ja tunnin sisältöön.

Hinta:289.00 €