« Takaisin

Parkour 13-15 -vuotiaat maanantaisin klo 18.00 - 19.00

13-15-vuotiaat Parkour:

Nuorten parkour -tunneilla käydään läpi samat perustekniikat kuin nuorempien ryhmissäkin, mutta harjoitteet mitoitetaan rohkeammin harrastajien pituudelle, voimatasoille ja iälle sopiviksi. Nuorten parkour -valmennuksessa keskitytään myös entistä enemmän opittujen taitojen ja tekniikoiden yhdistelyyn suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Tätä ei kuitenkaan kannata säikähtää, vaikka nuori ei olisi aikaisemmin harrastanutkaan parkouria, sillä parkour on helposti lähestyttävä liikuntamuoto, jossa jokaisen harjoitteen voi pilkkoa helpon ja vaikean välillä useisiin osiin. Tunneilla osaavat ohjaajamme osallistuvat suorituksiin esimerkkiä näyttäen ja asettavat mielellään lisähaasteita kaikille halukkaille.

Tunneillamme ryhmä pääsee myös harjoittelemaan ohjatusti voimistelutrampoliineilla parkour- ja tekniikkaharjoitteita sekä erilaisia voltteja. Myös trampoliineilla ohjaajamme auttavat uudet harrastajat nopeasti alkuun ja kokeneimmille on aina annettavissa lisähaastetta!

Esimerkki tunti:
- Yhteinen alkulämmittely tai alkupeli
- Parkour -rata, speed run, lämmittelyhaasteet
- Teemakohtainen harjoittelu, parkour haasteet
- Trampoliiniharjoittelua

Tervetuloa mukaan kurssillemme!
Voit halutessasi ilmoittaa nuoresi myös yhdelle ILMAISELLE kokeilukerralle, jossa pääsee tutustumaan ryhmään, ohjaajiin, tiloihimme ja tunnin sisältöön.

Hinta:289.00 €