« Takaisin

Nuorten Trampoliini 13-15v. tiistaisin klo 19.00 - 20.00

Trampoliiniryhmät nuorille

Trampoliiniryhmässä käydään läpi oikeaoppiset tavat tulla alas trampoliinille jaloilleen, istuma-asentoon, selälleen, mahalleen ja kontalleen kauden ensimmäisten tuntien aikana. Kauden edetessä vastaavat harjoitteet ja niiden yhdistelmät ja kierrevariaatiot pysyvät mukana tukemassa erilaisten volttien harjoittelua. Pääpainona ovatkin eteen-, sivu- ja taaksevoltit sekä näiden asento- ja kierrevariaatot kurssin edetessä. Kurssille ovat tervetulleita kaikki lähtötasosta huolimatta. Ohjaaja yksilöi harjoitteita kunkin ryhmäläisen taitotason perusteella ja harjoittelussa panostetaan turvallisuuteen ja progressiiviseen step-by-step-harjoitteluun.

Trampoliiniryhmällä on käytössä kolme laadukasta voimistelutrampoliinia, joista kahdella trampoliinilla on alastuloalueena pehmeä patjamonttu. Kolmannella trampoliinilla on päädyssä lähennetty seinä, jota vasten voi harjoitella esimerkiksi seinäkävelyä selällään hyppien tai muita yksinkertaisia seinää hyödyntäviä temppuja. Tuntien lopussa on usein myös vapaa-aikaa, jonka aikana ryhmäläiset harjoittelevat omia toivetemppujaan ohjaajan antaessa vinkkejä niihin.

Esimerkkitunti
- Alkulämmittely ilmarata- ja permantoalueella tai takatilassa liikkeiden tai alkupelin muodossa
- Tekniikkaharjoitteita trampoliineilla
- Teeman mukaisia volttiharjoitteita
- Toisen teeman mukaisia harjoitteita tai vapaa-aikaa omien toiveliikkeiden harjoitteluun

Tervetuloa mukaan kurssillemme! Voit halutessasi ilmoittaa lapsesi (jos nuorten tramppa, niin nuoresi) myös yhdelle ILMAISELLE kokeilukerralle, jossa lapsi (nuori) pääsee tutustumaan ryhmään, ohjaajaan, tiloihimme ja tunnin sisältöön.

Hinta:289.00 €