« Takaisin

Aikuisten akrobatia tiistaisin klo 20.00 - 21.30

Aikuisten akrobatia

Huippumonipuolinen akrobatiakurssi, jonka aikana hyödynnetään hallin jokaista liikunta-aluetta! Kurssille osallistuminen ei vaadi akrobaattista lähtötasoa, ja akrobatian perusteet tulevat tutuiksi jo muutaman ensimmäisen tunnin aikana. Tunnit aloitetaan lämmittelemällä kehoa perusliikkeillä, joiden jälkeen lämmittely jatkuu yksinkertaisilla akrobatialiikkeillä ja liikesarjoilla. Jokaisella tunnilla on useampi teema, joita harjoitellaan progressiivisesti jokaisen oman tason ja fiiliksen mukaan.

Kurssilla käytäviä liikkeitä ovat mm. käsilläseisonta, puolivoltti, flikki, arabialainen, eteen-, taakse- ja sivuvoltti ja taaksevoltti arabialaisesta. Lisäksi useilla tunneilla harjoitellaan helposti lähestyttäviä akrobatialiikkeitä, liikesarjoja ja "kikkoja", jotka täydentävät omaa temppuosaamista mielenkiintoisella tavalla. Lisänä edellä mainittuihin temppuihin, kurssilla tutustutaan myös lajeihin kuten trikkaus, breakdance ja street workout, joista viimeinen kehittää tehokkaasti etenkin ylävartalon voimaa. Trampoliineilla harjoitellaan tekniikkaharjoitteita sekä edellä mainittuja voltteja ja voltteja kierteellä pehmeille alastulopatjoille. Tuntien lopussa on yleensä lyhyt loppuvoimaosio.

Esimerkkitunti
- Alkulämmittely perusliikkeillä tai vauhdikkaan pelin muodossa
- Lyhyet venyttelyt
- Tunnin ensimmäinen teema, esim. joku akrobaattinen "kikka"
- Toinen teema, esim. voimisteluliikkeiden kuten puolivolttien ja volttien harjoittelua ilmaradalla
- Trampoliiniharjoittelua
- Loppuvoimat

Tervetuloa mukaan kurssillemme! Voit halutessasi ilmoittautua myös yhdelle ILMAISELLE kokeilukerralle, jossa pääset tutustumaan ryhmään, ohjaajaan, tiloihimme ja tunnin sisältöön.

Hinta:369.00 €