« Takaisin

Akrobatia aikuiset edistyneet maanantaisin klo 19.00 - 20.30

Aikuisten akrobatia edistyneet

Edistyneiden kurssilla toivotaan, että suurin osa seuraavista liikkeistä ja taidoista ovat hallussa: Kuperkeikka eteen ja taakse, kärrynpyörät molemmin päin, käsilläseisonta seinää vasten molemmin päin. Jos näin ei ole, suosittelemme tiistain Aikuisten akrobatia- tai keskiviikon Aikuisakrobatian perusteet -ryhmää. Vaatimustaso edistyneet ryhmään ei kuitenkaan ole erityisen kova, eli jos yhtään mietit, olisiko tämä ryhmä hyvä juuri sinulle, niin osallistu huoletta, sillä edellä mainitut perusliikkeet tulevat varmasti tutuiksi muutaman ensimmäisen kerran aikana.

Kurssilla harjoitellaan monipuolisesti akrobatian eri muotoja käyttäen hyväksi hallin jokaista liikunta-aluetta. Tunnit pitävät sisällään mm. perusakrobaattisia ketteryyttä ja liikkuvuutta lisääviä harjoitteita, eteen- ja taaksevolttiharjoituksia trampoliineilla, ilmaradalla ja jousipermannolla, puolivoltteja, flikkejä, käsilläseisontaa ja -kävelyä sekä loppuvoimaosuuden. Trampoliineilla harjoitellaan lisäksi myös lajille tyypillisiä tekniikkaharjoituksia ja kierteitä opittuihin perusvoltteihin. Kahdella kolmesta trampoliinista on pehmeä alastulopatja, jonne on turvallista harjoitella kaikkia uusia temppuja kokeneen huippuohjaajan avustuksella.

Vaikka kurssin sisältö on monipuolinen, lähes joka tunti harjoitellaan ainakin yhtä samaa liikettä jonkun aikaa, sillä vaativimmat liikkeet vaativat säännöllistä ja toistuvaa harjoittelua onnistuakseen.

Esimerkkitunti
- Alkulämmittely perusliikkeillä tai vauhdikkaan pelin muodossa
- Lyhyet venyttelyt
- Tunnin ensimmäisen teeman harjoittelua
- Trampoliiniharjoittelua
- Ilmarata- ja jousipermantoharjoittelua
- Loppuvoima

Tervetuloa mukaan kurssillemme! Voit halutessasi ilmoittautua myös yhdelle ILMAISELLE kokeilukerralle, jossa pääset tutustumaan ryhmään, ohjaajaan, tiloihimme ja tunnin sisältöön.

Hinta:369.00 €