« Takaisin

Ilmavolttirata - akrobatia edistyneet keskiviikkoisin klo 19.00 - 20.00

Ilmavolttirata – akrobatia

Ilmavolttirata on erinomainen väline sekä yksittäisten liikkeiden että liikesarjojen harjoitteluun. Kurssilla pääpaino on voimistelusta tutuissa liikkeissä, joita ovat kärrynpyörä, arabialainen, puolivoltti, flikki, eteen- ja taaksevoltit variaatioineen sekä sivuvoltit. Edellämainittuja liikkeitä yhdistämällä saadaan aikaan kaikkien tasolle sopivia volttisarjoja, joita harjoitellaan turvallisesti hallituissa olosuhteissa kokeen ohjaajan avustaessa ja varmistaessa. Lisäksi apuvälineenä käytetään volttivyötä, jolla kahden ihmisen on helppo varmistaa liikettä tekevän suoritusta, vaikka liike olisikin täysin uusi tuttavuus.

Ilmaradan lisäksi ryhmällä on käytössä viereinen jousipermantoalue, johon on rakennettu lisää suorituspisteitä tukemaan uusien liikkeiden oppimista. Tunnin loppuun on varattu aikaa myös voimistelutrampoliineille, joilla tehdään teknisiä harjoituksia sekä tehostetaan volttien oppimista. Trampoliinit alastulopatjoineen ovat myös turvallisin ympäristö harjoitella kierteitä jo tuttuihin perusvoltteihin. Opitut kierteet voi myöhemmin siirtää ilmaradalle tai jopa permannolle.

Kurssille voit ilmoittautua ilman aiempaa kokemusta, mutta tämä kurssi erityisesti soveltuu parhaiten henkilöille, joilla on ainakin jonkin verran perusakrobatiakokemusta.

Esimerkkitunti
- Alkulämmittelyt perusliikkeillä tai alkupelillä
- Ensimmäisen teeman mukaisia harjoitteita ilmaradalla ja permantoalueella
- Toisen teeman mukaisia harjoitteita ilmaradalla ja permantoalueella
- Trampoliini harjoittelua

Tervetuloa mukaan kurssillemme! Voit halutessasi ilmoittautua myös yhdelle ILMAISELLE kokeilukerralle, jossa pääset tutustumaan ryhmään, ohjaajaan, tiloihimme ja tunnin sisältöön.

Hinta:289.00 €