« Takaisin

Trampoliini maanantaisin klo 18.00 - 19.00

Aikuisten trampoliini

Tämä trampoliinikurssi sopii sinulle, vaikka olisit vasta-alkaja tai jo kokeneempi akrobatian saralla.

Tunneilla lämmitellään ilmaradalla ja jousipermannolla tehtävillä hitaammilla perusliikkeillä, joista siirrytään lämmön kertyessä perusakrobatialiikkeisiin ja niistä koostettuihin liikesarjoihin. Lämmittelyn jälkeen siirrytään trampoliineille. Jokaisella kolmella voimistelutrampoliinilla tehdään eri tekniikkaharjoitteita tunnin teemaan liittyen. Tekniikkaharjoituksia voi yksinkertaistaa ja monimutkaistaa jokaisen taitotasolle sopivaksi ja ohjaaja näyttää eri variaatiot kullakin trampoliinilla.

Tunnin edetessä siirrytään uusiin harjoituksiin ja erilaisiin voltteihin. Kurssilla käydään läpi kaikki perusvoltit kuten eteen-, taakse- ja sivuvoltit sekä puolivoltit eteen ja taakse. Näiden ollessa hallussa, painopiste siirtyy erityisesti eteen- ja taaksevolttien kierreharjoituksiin sekä liike- ja volttisarjoihin. Kaikkia temppuja harjoitellaan turvallisesti ja progressiivisesti hyvin pehmeille alastulopatjoille tehden vain pieniä muutoksia kerrallaan, joten mainintaa taaksevolteista kierteellä ei kannata säikähtää :)

Tunnin loppuun jää yleensä aikaa harjoitella omia tavoite- ja toiveliikkeitä. Kurssin alussa kannustetaan jokaista keksimään itselleen henkilökohtaisen tavoitteen kurssin ajalle. Tämän lisäksi kurssilaisille voidaan keksiä yksi tai useampi yhteinen tavoite.

Tunneilla vallitsee hauska ja kannustava ilmapiiri!

Esimerkkitunti
- Alkulämmittely ilmaradalla ja jousipermannolla
- Tekniikkaharjoituksia trampoliineilla
- Tekniikka- ja volttiharjoituksia
- Omien projektien työstöä tai lisää volttiharjoitteita

Tervetuloa mukaan kurssillemme! Voit halutessasi ilmoittautua myös yhdelle ILMAISELLE kokeilukerralle, jossa pääset tutustumaan ryhmään, ohjaajaan, tiloihimme ja tunnin sisältöön.

Hinta:289.00 €