« Takaisin

KESÄLEIRI KOULULAISILLE VKO 25 (17. - 20.6.2024) 4 päivää

17.- 20.6.2024 Klo 9-15

Tule mukaan Taitoliikuntakeskuksen järjestämälle liikunnalliselle kesäleirille! Taitoliikuntakeskus järjestää kesäkuussa monipuolisia liikuntaleirejä kaikille temppuilusta kiinnostuneille.

Taitoliikuntakeskuksen leirit ovat oiva tapa kehittää monipuolisia liikkumisen perustaitoja – Koukuttavia temppuja unohtamatta.

Vaihtelevat leiripäivät pitävät sisällään hauskojen pelien ja leikkien lisäksi monipuolista akrobatiaharjoittelua, trampoliini- ja telinevoimistelua, parkouria sekä leiriläisen lempitreeniä – vapaata harjoittelua. Taitoliikuntakeskuksen leireille osallistuminen ei vaadi aiempaa lajitaustaa ja kaiken tasoiset liikkujat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan iloiseen joukkoomme! Ohjaajamme kuuntelevat herkällä korvalla leiriläisten toiveita leiriohjelman sisältöä koskien ja huomioivat toiveet harjoitussisältöjä suunnitellessa.

Sään salliessa leiriryhmät ulkoilevat Kaivopuiston upeilla ulkoilualueilla. Ulkoilun parasta antia ovat ohjaajien kanssa toteutettavat hauskat pelit ja leikit!

Leirillä tarjotaan päivittäin lämmin ruoka sekä välipala.

Leirille voi tuoda lapsen jo klo 8:30 ja vastaavasti hakuaikaa on aina klo 15:30 saakka. Siihen asti hallissa on järjestetty valvonta leiriläisille. 

Taitoliikuntakeskuksen ohjaajilta sekä henkilökunnalta löytyy vuosien vahva kokemus leiritoiminnan järjestämisestä. Koulutetut ohjaajamme sekä avulias henkilökuntamme huolehtivat leiriläisistä leiripäivien ajan.

Keskeisen sijantimme ansiosta Taitoliikuntakeskukselle on helppo saapua. Raitiovaunut 2 ja 3 kuljettavat leiriläiset turvallisesti lähes Taitiksen ovelle. 

Leiriläiset ovat vakuutettuja Taitoliikuntakeskuksen puolesta.

Leiriohjelma:

9.00 -11.00: ohjattua liikkumista hallissa

11.00 -12.00: ruokailu

12.00 - 13.00: vapaaharjoittelua hallilla (ohjaajien valvonnassa)

13.00 -14.00: välipala sekä ulkoilua sään salliessa

14.00 -15.00: päivän viimeiset ohjatut aktiviteetit / harjoitukset

Hinta:199.00 €